sábado, 6 de octubre de 2012

XIII Ciencia en Acción - 2012 (II)

Dia central de Ciencia en Acción.

Després d'aixecar-nos, vam anar caminant fins al CosmoCaixa per preparar la jornada d'avui, amb tots els esdeviments que tindran lloc: mostra de treballs, tallers, teatre...

Amb el jurat de l'Àgora
Vam acabar de muntar tot l'estand i ja va començar l'aparició de visitants, principalment participants de la fira. Els treballs de Biologia, set finalistes en total, entre ells un de Portugar, estàvemen el primer pis, en una zona petita i en cercle no tancat. Per tant, ens vam conèixer ràpidament! Va passar el jurat de l'"Àgora" que eren tres joves estudiants i que van "examinar" per primera vegada la Cristina.

Al migdia es va fer el descans per dinar. Per la tarda va ser el moment important ja que va passar el jurat. Eren 6 persones i en el cas del nostre treball van passar en quart lloc. La Cristina va fer una presentació magnífica d'uns 20 minuts. L'explicació es va combinar amb demostracions dels diferents experiments que acompanyen a la part pràctica del projecte, així com del web que s'ha realitzat del mateix: http://sites.google.com/site/trecercacabell/

Amb el juratAmb el juratFoto de grup

Una vegada finalitzada la presentació, va ser l'hora del públic que va venir a visitar el CosmoCaixa i així va ser fins les 20 h, hora que va tancar el museu.

La nit, una vegada passats els nervis de la presentació, va ser relativament més tranquil·la. Els nervis es van transformar en nervis per l'entrega de premis de demà. Molta sort!!