miércoles, 15 de junio de 2005

Premis COAC - Arquitectura

Ja fa unes setmanes vam saber d'un premi que donava el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, en la seva delegació de les comarques de Barcelona: els anomenats Premis CoAC. En aquest sentit, vaig parlar amb la Judith i el David per presentar el seu treball de recerca sobre les mines d'aigua a Alella i van dir que si.

La Judith i el David davant
les seves maquetes sobre les mines d'aigua
Avui dia 15 de juny s'ha fet la selecció dels guanyadors, i tots els treballs finalistes, entre els quals estava el nostre, hem assisit a l'acte que es feia a la Sala de Juntes de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes. En total havien 5 finalistes dels 20 treballs presentats.

Després de fer les corresponents presentacions, s'ha llegit l'acta i amb la boníssima notícia que el treball de la Judith i del David han estat premiats amb el Primer Premi exequo amb un altre treball sobre l'interiorisme dels restaurants de Barcelona.

Ha estat una sorpresa i una alegria majúscula ja que era la primera vegada que presentàvem un treball en aquest premi. Posteriorment, ens hem fet unes fotos i amb això ha finalitzat l'acte.

Moltes felicitats, Judith i David!!!