martes, 11 de octubre de 2011

Ciencia en Acción 2011

Durant els passats 7 a 9 d'octubre, la Macarena i la Paula han participat a la final de la present edició de Ciencia en Acción que ha tingut lloc al Parc Científic i Agroalimentari de Lleida.

Donat la relativa proximitat de Barcelona i Lleida, vam sortir el divendre per la tarda fins a la capital del Segrià, amb la intenció d'acomodar-nos i preparar, el dia següent, tot l'estand.

Dissbte dia 7, com he comentat, vam muntar l'estand i vam anar a la inauguració. Posteriorment, es va seguir el muntatge ja que el jurat no passava fins la tarda. Cap a les 12 h ja es tenia tot preparat i ja van venir els primer visitants. Mentrestant, l'Alejandro i la Gemma feien de Jurat "Àgora" en els treballs de Biologia. Això va continuar fins la tarda, cap a les 16 h quan va passar el jurat d'Adopta una Estrella. La presentació va ser magnífica. Per tant, la feina ja estava feta. Quan va finalitzar la mostra, i es va recollir l'estand, vam fer una volta per la ciutat i vam anar a l'alberg.

La Paula i la Macarena
muntant l'estand

Amb la Paula i la Macarena
Explicant el seu treballFoto de grup:
Alejandro, Gemma,
Macarena i Paula

Diumenge es va fer la cloenda i l'entrega de guardons. Des de la taula ens van convidar, a 'Alejandro, a la Gemma i a mi, a fer una breu explicació de l'experiència que vam tenir el passat estiu durant el viatge a Granada i a Almeria com a resultat del Primer Premi "Adopta una Estrella-Investiga en Astronomia" a la passada edició. Aquest any no hi ha hagut sort, però hagi d'estar plenament satisfet de la feina realitzada per tot l'equip que va venir de Barcelona, la Macarena, la Paula, l'Alejandro i la Gemma.

Diapositiva que vam presentar a Ciencia en Acción

Fins la propera edició!!!