sábado, 22 de julio de 2006

ESE 2006 - Tarragona (VI)

Exteriors de la fira
Ja hem arribat a la fi d'aquesta magnífica experiència que, encara és, muntar una ExpoCiència (a més de particpar-hi).

Amb la delegació de Kuwait
A diferència d'altres dies, la fira s'ha fet pel matí, amb una mica més de visitants que la resta de les jornades, bàsicament familiars i amics dels participants, sobretot dels nacionals. Vaig tenir la molt agradable sorpresa, durant aquest matí, que la delegació de Kuwait em va fer entrega d'una placa d'agraïment per l'atenció que els vaig donar durant aquests dies. La guardaré com un record inoblidable.

D'altra banda, entre ahir i avui he fet la totalitat de les fotos als diferents estands participants, en total 164, i a continuació teniu els que es van presentar de la nostra escola:

Aida QuadrasEva Comas i Cristina AlberolaGádor-Indra HidalgoClaudia Toral i Laia Segura

Després de dinar s'ha començat el desmuntatge de la mostra i ja tothom, amb cares visibles d'una setmana intensa, es preparaven per la cloenda que tenia lloc en el mateix CET. Va ser senzilla, molt personal i dirigida a les delegacions i participants, donant les gràcies per la seva dedicació, entre d'altres continguts dels parlaments. Es van repartir els diferents diplomes per delegacions, a més del DVD recordatori.

Amb el grup de GelidaAmb el grup d'Heureka (Rússia) Amb el cap de la
delegació mexicana

Amb la Clàudia i la CristinaUn petit descans durant el desmuntatge Entrega del diploma
acreditatiu a MAGMA

Tot va finalitzar, ja de nit, amb una festa i focs d'artifici. Tocava descansar i preparar el viatge de tornada. Per a l'organització encara quedava un dia de feina.