martes, 18 de julio de 2006

ESE 2006 - Tarragona (II)

Donat el calor i la humitat que fa a Tarragona durant l'estiu, durant els següents dies de l'ESE es faran activitats exteriors pel matí i exposicions per la tarda.

Les visites són molt variades, i cada delegació o participant, si vol a títol individual, es van apuntar, prèviament, a aquestes. La que vaig assistir jo va tenir l'objectiu d'ensenyar als joves visitants el funcionament de la pesca tradicional que es fa a la zona de Tarragona. Vam sortir amb un vaixell de pesca i es va fer un mostreig de les tècniques que s'utilitzen. Paral·lelament, abans i després de la sortida, es va visitar la llotja.

Sortida "Pesca"Sortida "Repsol"

Per la tarda, després de dinar, es va seguir amb les exhibicions dels projectes. L'assistència de visitants continuava sent baixa i es va demanar a les autoritats de la ciutat que es fes resó d'aquesta activitat pels propers dies.

Una vegada finalitzada la fira, vam tornar al CET per preparar la Nit de les Delegacions que tindrà lloc demà a la mateixa hora. Totes les delegacions van fer assajos del que presentaran i va ser una sessió fotogràfica força divertida.




Assaig de la Nit de les Delegacions