viernes, 26 de abril de 2013

Segona jornada. Primer dia de fira

Avui ha estat el primer dia oficial de Science on Stage.

A les 10:15 h del matí s'han obert les portes a la visita del públic i del jurat en aquesta primera jornada. Durant una hora he estat explicant el projecte als visitants, que no han estat gaires donat la temàtica més informativa que no experimental del meu treball. En tot el dia ha passat un jurant, i he parlat amb una mitja dotzena de persones.

En um moment de més tranquil·litat de la fira, ens vam fer la foto de grup de tota la delegació espanyola:

Foto oficial de la delegació espanyola a Science on Stage 2013

A les 11:30 h s'ha fet una primera parada amb els Workshops. En aquest cas, m'he apuntat al titulat   "Smartphones in science teaching" on s'ha explicat com es poden utilitzar els telèfons intel·ligents amb l'alumnat en processos científics. Realment ha estat una experiència magnífica de les possibilitats que aquests aparells poden donar en el món de l'educació i de l'aprenentatge.

Un moment de l'exhibició
Posteriorment, la fira ha continuat fins a les 13 h, on el workshop s'ha transformat en una posada en comú d'algunes experiències que s'han tingut sobre l'ús dels smartphones, els anomenats Network Meetings. Jo ja m'havia apuntat prèviament, on es va demanar treballar sobre tres preguntes, entre la que destaca una sobre possibles aplicacions didàctiques de les aplicacions  en telèfons intel·ligents que cada persona, en aquest cas jo, han utilitzat algunes vegades amb els estudiants.

Cap al final de la jornada, s'ha fet una petita exposició d'algunes experiències que les diferents delegacions han portat (Highlight session). Realment, ha estat una mitja hora interessant ja que ha estat molt curiós, sobretot un cas en què una roda de globus girava gràcies a l'acció de l'emisió d'aire calent.

Per finalitzar, es farà una recepció a Vidrina. Pel que m'han dit es tracta d'un sopar fet per l'organització i on es reunirem la totalitat de participants a Science on Stage. Mentre arriba el moment, estic escrivint aquestes línies.

Una panoràmica del riu Oder. A l'esquerra Frankfurt oder (Alemanya) i a la dreta Slubice (Polònia)

Demà seguirà la fira. Com ahir, una breu presentació de les millors imatges en aquest àlbum:
1 comentario:

  1. The CNC kink scene is exactly what it feels like, and it’s Small Portable Fans when consenting adults give permission to be compelled into sex earlier than any sexual activity happens. Although both adults have consented to the act beforehand, there is be} still a safe word used if one of the adults adjustments their mind and wants to stop. Do you at present battle to orgasm throughout sex or masturbation? If you do, you may be thinking about studying about the Easy Orgasm Solution. Because aftercare is personal and can take so many types, it’s essential determine out|to determine} what aftercare you or your partner want. Aftercare for CNC kink would possibly look completely different than your ordinary aftercare when coping with the consequences ofsub drop or dom drop.

    ResponderEliminar