domingo, 14 de noviembre de 2010

Participació al Festival Vedy a Techniky - Bratislava (Eslovàquia) 2010

Durant els passats 11 a 13 de novembre, l'Aïda Rodríguez, de l'Escola Hamelin-Internacional Laie d'Alella, va participar a l'ExpoCiència eslovaca anomenada Festival Vedy a Techniky. El projecte que portava, titulat "Study of the water quality after the filtration througth a permealble pavement", tutoritzat per la professora Laia Àngel i assessorat per la meva persona, va guanyar el segon premi a la passada Exporecerca Jove, guardó que li ha permès aquesta participació.

En el grup que portava, com a representant de MAGMA, també hi havia el segon premi de la categoria de batxillerat, un treball sobre la levitació magnètica, d'en Ferran Bartomeu. Era la primera vegada que participava en aquest esdeveniment.

El mecanisme de la fira va ser el mateix que el de l'Exporecerca Jove. El primer dia vam fer les acreditacions, el muntatge de l'estand i la inauguració. El dia central va ser de fira, mentre que el tercer es va fer la recollida i la cloenda. Es va combinar presentacions amb activitats culturals, com visites a la ciutat de Bratislava, per als projectes que veníem de fora del país.

Finalment, el Ferran va tenir la medalla d'or i l'Aïda la de plata, d'entre els projectes estrangers, com a mèrit a la qualitat dels seus treballs.

Muntant l'estandL'Aïda amb el seu projecteExplicant a una visitant

Amb l'AïdaMoment de l'acte de cloendaAmb el Ferran i l'Aïda