miércoles, 23 de julio de 2008

EuroScience Open Forum 2008

Afegeix la llegenda
Tres projectes de l'Escola Hamelin-Internacional Laie han participat, els passats dies 18 a 22 de juliol en l'EuroScience Open Forum (ESOF) que va tenir lloc a la Fira de Barcelona, en el marc de les associacions convidades, entre elles MAGMA. Aquests han estat seleccionat per part de MAGMA i són els següents: 
  • Estudi dels arbres de les vies públiques d’Alella i El Masnou - Mireia Carboneras
  • Estudio comparativo de los organismos epifitos de las algas de la zona mediolitoralsuperior en dos zonas del Maresme (Montgat i El Masnou) y la influencia que tienen lospuertos deportivos sobre su distribución - Marina Urrutia i Adriana Sans
  • Un poble, unes places, uns personatges: aproximació a la memòria històrica dels personatges que donen nom a les places de Canet de Mar (El Maresme, Barcelona) - Clara Planet
L'Adriana i la MarinaLa ClaraLa Mireia

Durant aquest tres dies han pogut participar i gaudir d'activitats diverses com tallers o conferències. També han pogut presentar els seus treballs als visitants.

Espai assignat als projectes de MAGMABenvinguda a Torí 2010

El darrer dia es va fer un espectacle musical on es va donar el relleu a la propera edició que tindrà lloc a Torí (Itàlia).


Podeu trobar més informació al web de l'ESOF 2008 (>>).

Considero que ha estat un esdeveniment molt positiu per l'experiència d'haver participat en un acte internacional d'aquestes característiques.

Felicitats a tothom pel vostre interès!!