sábado, 15 de octubre de 2005

Premis "San Viator" 2005

Avui pel matí hem tingut l'entrega dels XI Premis "San Viator" a l'escola del mateix nom.

Vam sortir de Barcelona ben d'hora per arribar a les 11 h al lloc ja comentat, ja que era l'hora prevista pel començament de l'acte. Vam viatjar amb els alumnes premiats, la Laura, la Joana, el Mariano, el Harry Jr., el Manuel, el Ferran, l'Anna Thielen i l'Anna Boix, acompanyats, aquest any, per la Sra. Sas, directora general del centre.

L'acte va començar amb uns curts parlaments, i tot seguir l'entrega dels diplomes per part de les autoritats de la mesa presidencial. En el cas d'un dels nostres premis, el Premi CEU de Periodisme i CC de la Comunicació va resultar una sorpresa pel fet de ser guanyat per alumnes de 2n de l'ESO (el treball es va realitzar quan feien 1r de l'ESO) i que el premi consistia en una beca per estudiar una carrera universitària en un centre de Madrid, València o Barcelona de l'escola San Pablo-CEU, a més que es pensava per a una sola persona i no per a un grup de quatre alumnes. L'acte va acabar amb el cant de l'himne universitari i les felicitacions per part dels assistents als nostres joves investigadors.

Saló d'actes on es va fer
l'entrega de guardons
Moment de l'entrega dels diplomes al
Ferran, el Manuel, la Joana i l'Anna
Moment de l'entrega dels diplomes
a la Laura i l'Anna

Moment de l'entrega dels diplomes al
Harry Jr. i al Mariano
El grup parlant amb el sr.
Emiliano Aguirre, premi Príncep d'Astúries
Foto final de grup

Posteriorment, les famílies dels alumnes i jo mateix vam fer una volta per Madrid i vam anar a dinar tots plegat per gaudir d'aquests tres premis.

Moltes felicitats a tothom i fins la propera edició!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario